Neem contact met ons op
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland
Management Team

Dr. F.- Hans Grandin is sinds 1 november 2012 algemeen directeur van HUESKER Synthetic GmbH en van de HUESKER Group, en mede aandeelhouder sinds juli 2015. Geboren en getogen in Noord Rijn Westfalen, ontving Grandin zijn doctoraat titel machinebouwkunde aan de RWTH-Universiteit te Aken. Functies in Development, Product Management, Sales en Marketing hebben hem onder andere geleid naar bedrijven in Brazilië en de Verenigde Staten. Grandin is 18 jaar werkzaam geweest als Managing Director, voornamelijk bij een middelgrote bedrijven, op het gebied van technisch geavanceerde premium producten.

Christian Kortboyer, is bedrijfseconoom en is sinds juli 2010 verantwoordelijk voor de Sales in D/A/CH van de Geosynthetic Divisie. Hij begon zijn loopbaan bij HUESKER in 1987 en heeft sindsdien een groot aantal functies bekleed, onder andere als Regionaal Sales Manager voor Noord-Duitsland en als Project Manager in Duitsland voor de infrastructuurprojecten. Christian Kortboyer is sinds 2013 lid van het Management Team.

Robert Fischer is financieel directeur bij HUESKER Synthetic GmbH. Hij is verantwoordelijk voor de boekhouding, controlling, inkoop, IT en de juridische afdelingen. De heer Fischer werkt sinds 2015 bij het bedrijf en studeerde Business Administration en International Management. Hij was eerder werkzaam als hoofd boekhouding en als commercieel directeur bij productiebedrijven voor toeleveranciers in de bouw.

Andreas Elsing is verantwoordelijk voor het totale Product Management, wat bij HUESKER omvat Research & Development, Quality Management en de Marketing afdelingen. De heer Elsing startte in 1994 bij HUESKER als civiel ingenieur. Vele jaren van internationale professionele ervaring op het gebied van technische textielen, met name gericht op Markt / Development, maken de heer Elsing een expert op dit gebied.

Jörg Eßling managent de ontwikkeling en implementatie van onze portfolio van flexibele en doelgerichte oplossingen voor de klant op het gebied van industrie en landbouw. Als bedrijfseconoom, is hij sinds 1992 bij het bedrijf werkzaam en maakt sinds 2013 deel uit van het Management Team.

Sven Schroer leidt onze Amerikaanse dochteronderneming, HUESKER Inc. alls Managing Director. Als ervaren civiel ingenieur, begon hij in 2002 zijn carrière bij HUESKER in Gescher en is enkele jaren geleden naar de Verenigde Staten verhuisd. Hiervoor was hij bij verschillende bedrijven aktief op het gebied van verkoop en technische ondersteuning. Met zijn internationale verkoop expertise van vele jaren is hij sinds 2008 lid van het Management Team van HUESKER.

Heinz-Georg Richels werkt bij HUESKER Synthetic GmbH sinds augustus 1987 als technisch directeur en is hij verantwoordelijk voor alle productie locaties binnen de HUESKER Group. In deze functie concentreert hij zich op de uitvoering van de strategie in het gehele bedrijf, sterk gefocust op de verdere ontwikkeling van de nationale en internationale productielocaties.