Neem contact met ons op
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland
Werkgever

Wij bieden creatieve mogelijkheden voor mensen die het verschil willen maken. Profiteer van onze kleine en middelgrote bedrijfsstructuren met korte besluitvormingslijnen en de vriendelijke bedrijfscultuur. Wij werken vanuit een open en eerlijke samenwerking met uitwisseling van ideeën en gedachten en hechten belang aan de onderlinge bereidheid tot het helpen van elkaar. Een respectvol en veilig arbeidsethos, teamgeest, evenals de persoonlijke ontwikkeling van al onze medewerkers zijn aspecten die voor ons van groot belang zijn. Jaarlijks investeren we in teambuilding activiteiten, zowel op afdelings- als ook op bedrijfsniveau, om zo de kwaliteit van onze bedrijfscultuur te versterken en te bevorderen.

Traditie ontmoet vooruitgang bij HUESKER en niets symboliseert dit beter dan de verschillende architectonische stijlen van onze fabrieksgebouwen in Gescher en Dülmen. Ze tonen ook de buitenwereld wat wij binnen in praktijk brengen: de onvoorwaardelijke wil om voorop te lopen. Vooruitgang stopt echter niet binnen onze vier muren. Wij weten hoe waardevol onze medewerkers voor onze toekomst zijn en investeren dus ook in optimale arbeidsomstandigheden en state-of-the-art machine technologie. Wij tonen onze regionale betrokkenheid door de gerichte financiële steun aan lokale initiatieven.

Wij streven naar langdurige samenwerking en zijn een ideaal bedrijf voor sollicitanten die het verschil willen maken in hun beroep. Solliciteer bij ons en wordt een actief onderdeel van ons succes.

Alle vacatures in één oogopslag vind je hier.

Stuur ons uw sollicitatie per e-mail als PDF (< 10 MB) of schriftelijk:

 

HUESKER Synthetic GmbH

Elke Cohaus
Human Resources
Fabrikstraße 13-15
48712 Gescher
Duitsland

karriere@HUESKER.de

Wij wijzen u erop, dat wij uw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (DS-GVO) en conform § 26 Federale Wet Bescherming Persoonsgegevens (Bundesdatenschutzgesetz) opslaan en verwerken. Een exacte beschrijving van het gebruik van uw persoonlijke gegevens vindt u in de „Informatie over de verwerking van uw sollicitatiegegevens“, die u op hier kunt vinden en afdrukken of die wij u op eerste verzoek te allen tijde gratis ter beschikking stellen.