Neem contact met ons op
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland
Asfaltwapening

Onze steeds toenemende mobiliteit en het ten dele zeer verouderde wegennet stellen heden ten dage de wegenbouwers voor toenemende en vooral kosten intensieve uitdagingen.

De toenemende groeiende dynamische belasting van de wegen, dagelijkse en seizoens temperatuurswisselingen en het verschil in temperatuur gedrag van asfalt en beton, leiden tot reflexiescheuren. Door hoge spanningsconcentraties aan de scheurenpunt ontstaan scheur die verder doortrekken in de nieuwe asfalt laag.

Door de inzet van onze hooggespecialiseerde asfaltwapeningen wordt de gebruiksduur van straten en wegoppervlakten met een veelvoud verhoogd. Daarbij baseren wij onze oplossingen voor asfaltwapening op hoogwaardige grondstoffen en op een unieke op bitumen gebaseerde coating, (Bitumenaandeel > 60%).

Deze optimale coating biedt:

  • Een eenvoudige en zekere verlegging
  • Een hoge weerstand tegen inbouwbeschadiging
  • Een goede binding

Bij de sanering van asfalt- en betonoppervlakten worden verschillende eisen aan de wapening gesteld. Door een breed product portfolio bestaande uit HaTelit® C, BL, G en XP evenals SamiGrid® kunnen wij aan de diverse eisen voor wapening optimaal voldoen.