Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Compliance

Verantwoord ondernemen heeft bij HUESKER een lange traditie en vormt de succesbasis van onze onderneming. De HUESKER Groep verwacht van haar medewerkers en zakelijke partners, zowel  nationaal als internationaal, om in alle zaken ethisch en juridisch correct te handelen. Als bindende en oriënterende leidraad hebben we in 2013, in het kader van ons compliance-systeem, een gedragscode ontwikkeld voor de naleving van dit beleid en dit geïmplementeerd binnen onze gehele organisatie.

Een elektronisch klokkenluidersysteem staat ter beschikking van onze werknemers, zakenpartners en derden om schendingen van de compliance-regels te melden. Het maakt een discrete dialoog mogelijk, desgewenst anoniem. Uw melding wordt in elk geval vertrouwelijk behandeld, verwerkt en beoordeeld. De anonimiteit van klokkenluiders wordt absoluut gegarandeerd door het gecertificeerde BKMS®-systeem.

Houdt u er rekening mee dat verdenkingen en beschuldigingen tegen personen ernstige gevolgen voor hen kunnen hebben. Wij vragen u dan ook om op verantwoorde wijze gebruik te maken van het klokkenluidersysteem.