Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Werkgever

Wij zijn een internationaal bedrijf met sterke regionale wortels waar we trots op zijn. Onze medewerkers zijn de garantie van ons succes en de bron van onze topprestaties op het gebied van kwaliteit, vooruitgang en innovatie.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mensen om samen met ons team het marktleiderschap in de technische textielsector te handhaven en verder te versterken. We hebben een continue vraag naar mensen in onze interdisciplinaire en vriendelijke teams: mensen die innovatief, toekomstgericht & onafhankelijk zijn.

Wij bieden creatieve mogelijkheden voor mensen die het verschil willen maken. Profiteer van onze kleine en middelgrote bedrijfsstructuren met korte besluitvormingslijnen en de vriendelijke bedrijfscultuur. Wij werken vanuit een open en eerlijke samenwerking met uitwisseling van ideeën en gedachten en hechten belang aan de onderlinge bereidheid tot het helpen van elkaar. Een respectvol en veilig arbeidsethos, teamgeest, evenals de persoonlijke ontwikkeling van al onze medewerkers zijn aspecten die voor ons van groot belang zijn. Jaarlijks investeren we in teambuilding activiteiten, zowel op afdelings- als ook op bedrijfsniveau, om zo de kwaliteit van onze bedrijfscultuur te versterken en te bevorderen.

Traditie ontmoet vooruitgang bij HUESKER en niets symboliseert dit beter dan de verschillende architectonische stijlen van onze fabrieksgebouwen in Gescher en Dülmen. Ze tonen ook de buitenwereld wat wij binnen in praktijk brengen: de onvoorwaardelijke wil om voorop te lopen. Vooruitgang stopt echter niet binnen onze vier muren. Wij weten hoe waardevol onze medewerkers voor onze toekomst zijn en investeren dus ook in optimale arbeidsomstandigheden en state-of-the-art machine technologie. Wij tonen onze regionale betrokkenheid door de gerichte financiële steun aan lokale initiatieven.

Wij streven naar langdurige samenwerking en zijn een ideaal bedrijf voor sollicitanten die het verschil willen maken in hun beroep. Solliciteer bij ons en wordt een actief onderdeel van ons succes.

Alle vacatures in één oogopslag vind je hier.

Stuur ons uw sollicitatie per e-mail als PDF (< 10 MB) of schriftelijk:

HUESKER Synthetic GmbH
Elke Cohaus
Human Resources
Fabrikstraße 13-15
48712 Gescher
Duitsland

karriere@HUESKER.de