Hoogwaardig industrieel textiel voor oplossingen op maat voor binnen- en buitentoepassingen
Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Individueel

Door de intensieve samenwerking met klanten, leveranciers en partners al tijdens de eerste ontwikkeling van ideeën is HUESKER in staat binnen de kortste tijd ook voor technisch ingewikkelde problemen passende oplossingen te bieden. Juist bij industriële toepassingen, waarbij veelvuldig criteria als gering gewicht, hoge stabiliteit en economische efficiëntie een beslissende rol spelen, biedt industrieel textiel tegenover conventionele aanbiedingen vaak de attractievere oplossing.

Hoogwaardige grondstoffen , de modernste materialen als ook verwerking en veredelingstechnieken maken toepassingen in verschillende bereiken zowel binnen als buiten mogelijk. De weefsels, gaas, vlies en textieldragers worden op wens van de klant gecoat, geconfectioneerd of op rollen voor verdere verwerking aangeboden.

Met ons segment individueel bieden wij u verschillende producten, systemen en oplossingen voor het omzetten van uw ideeën en specificaties. Wij kunnen hier op de complete knowhow en de decennialange ervaring van de HUESKER groep teruggrijpen.