Effectieve bescherming: schaduwdoek voor gezonde planten in kassen
Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Kassen Schermdoeken

Effectieve bescherming tegen de zon voor gezonde planten

Afhankelijk van de locatie en de aanwezige bloemen/plantensoorten kan het noodzakelijk zijn deze te beschermen tegen weersinvloeden. HUESKER biedt in het segment Tuinbouw UmbraTex® Schaduwdoek voor toepassing in kassen aan. De kwalitatief hoogwaardige en duurzame schermweefsels bieden wij aan in verschillende schaduwwaarden en brandvertragend naar DIN 4102-1 B1, DIN EN 13501-1 B-s1, d0 en NTA 8825 Class 1, dr0. Verder voordelen van ons UmbraTex schermweefsel zijn energiebesparing, UV bestendigheid van 10 jaar en een verwachte levensduur van 20 jaar.

 

Schaduwdoeken

Sommige planten (bijv. halfschaduw planten) vereisen strenge voorwaarden op het gebied van licht en water. Afhankelijk van de locatie en de gekweekte plantensoorten, is het soms nodig maatregelen te treffen om schaduw in de kassen te creëren. Als antwoord op deze behoeften levert HUESKER schermen op maat, gemaakt van fijnmazig, hoge sterkte polyester weefsels, die al jaren met succes worden gebruikt in kassen. Door het kiezen van een geschikte weefselkleur is de juiste lichttransparantie te behalen waardoor een optimale lichtverdeling kan worden bereikt. Bovendien hebben de goede klimatologische omstandigheden in de kas niet alleen een positieve invloed op de energiebesparing, maar ook de uitstoot van CO2 wordt verlaagd. De superieure brandwerendheid (B1, klasse 1) komt overeen met alle wettelijke vereisten voor de kassen en tuincentra.

 

Verduisteringsdoek

Op basis van de nieuwste innovatie-programma's wordt met name gefocussed op besparing van energie en dit wordt dienovereenkomstig gefinancierd. U ondersteunt deze trend duurzaam door het gebruik van de kwaliteits weefsels van HUESKER. Bij het installeren van UmbraTex® Blackout, bespaart u ca. 50% op energie van kunstmatige verlichting in de kassen, terwijl die aan alle wettelijke eisen ten aanzien van brandveiligheid en lichtvervuiling voldoet.

Fotogalerij