Boerderij met stal- Lubratec oplossingen voor diergezondheid
Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Diervriendelijke oplossingen voor de
Melkvee- en rundveehouderij

Lubratec producten voor verbeteren van diergezondheid

Runderen hebben voldoende frisse lucht en daglicht nodig om gezond te blijven en zich goed te ontwikkelen. Of u nu een nieuwe rundveestal, melkveestal of stal bouwt of dat u uw stieren- of kalverstal wilt moderniseren: met onze Lubratec ventilatiesystemen, onze textiele deuren en fronten of onze verlichtingssystemen, toveren we elke stal om tot een klimaatstal.

Plan uw stalconstructie vanaf het begin met Lubratec-producten. Niet alleen uw dieren profiteren van een optimaal stalklimaat, maar ook het beheer van uw boerderij is eenvoudiger en efficiënter. 

Close-up van het Lubratec ventilatiesysteem voor diervriendelijke veehouderij

Natuurlijke en actieve ventilatie

Zijwandventilatiesystemen, buisventilatie en klimaatregeling voor de stal

Ventilatiesystemen zijn in de moderne bedrijfsvoering onmisbaar voor een optimaal stalklimaat, wat een voorwaarde is voor het succesvol en diervriendelijk houden van melkvee, rundvee, kalveren, e.d. Onvoldoende ventilatie vermindert het welzijn van de dieren, een slecht stalklimaat kan hittestress veroorzaken en heeft een negatief effect op bijvoorbeeld de melkproductie. De luchtcirculatie en de luchttemperatuur in de stal worden geoptimaliseerd door het optimale samenspel van onze Lubratec ventilatiesystemen, van flexibele zijwandventilatie tot een vast spansysteem, buisventilatie met of zonder extra koelfunctie en precisie klimaatregeling. Natuurlijke en actieve ventilatie zorgt ook voor een betere afvoer van stof en schadelijke gassen uit de stal. Andere voordelen van onze ventilatiesystemen zijn het vermijden van hittestress en het verlagen van de luchtvochtigheid.


Producten

Natuurlijke ventilatie

Actieve ventilatie

Naar details

Natuurlijke en actieve verlichting in de stal - Lubratec lichtnok en LED-verlichting voor dierenwelzijn

Natuurlijke en actieve verlichting

Lichtkoepels en energie-efficiënte verlichting voor de stal

Licht is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van uw kalveren, melkkoeien, stieren en zoogkoeien. Onvoldoende blootstelling in de stal heeft een negatief effect op het dierenwelzijn, maar bijvoorbeeld ook op de prestaties van melkvee. Natuurlijk daglicht en actieve blootstelling verlengen de activiteit, verhogen de vitaliteit en de voeropname. De verlichting in stallen en gebouwen wordt geoptimaliseerd door het optimale samenspel van onze Lubratec lichtnok en onze ledverlichting. Natuurlijke en actieve blootstelling verminderen korte dagen, de afgifte van melatonine en schemering. Hoogwaardige materialen voor onze lichtkoepels en lampen voldoen aan alle eisen van moderne verlichtingssystemen. Ze overtuigen met een lange levensduur met maximale lichtopbrengst en een hoog rendement door energiebesparing.


Producten

Natural Lighting

Active Lighting

Naar details

Textielpoorten en -fronten voor werfbeheer - Lubratec oplossingen voor brede doorgangen

Poorten & Fronten

Textiele deuren voor windbescherming en efficiënt beheer

Naast een gunstige kosten-batenverhouding betekent efficiënt bedrijfsbeheer ook dat u uw machines snel kunt inzetten waar u ze dringend nodig heeft. Daarom wordt bij de moderne stalconstructie vanaf het begin rekening gehouden met royale toegangswegen en openingen. Onze textiele deuren en fronten zijn de perfecte oplossing voor brede doorgangen. De textiele sectionaaldeuren, rolgordijnen, rol- en vouwdeuren en fronten vergemakkelijken het beheer van uw stallen en gebouwen en beschermen tegelijkertijd tegen weer en wind. Grote openingsbreedtes en een hoge mate van personalisatie zorgen voor een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden. In tegenstelling tot conventionele foliedeuren zorgt de moderne lichtgewicht constructie met het extra ventilatie-effect voor een beter stalklimaat en daarmee voor een verhoging van het dierenwelzijn. Naast veestallen zijn Lubratec-poorten en -fronten ook bij uitstek geschikt voor opslag- en machineloodsen.


Producten

Poorten

Fronten

Naar details

Binnenzicht van de klimaatgestuurde stal van Lubratec met koeien voor een gezonde kalveropfok

Concept

Klimaatconcept voor de kalverstal voor een gezonde kalveropfok

Lubratec Concept is ontwikkeld in samenwerking met ervaren dierenartsen en veehouders en biedt u op een ongecompliceerde manier de juiste oplossing voor uw wensen: Een klimaatstal die de gezonde ontwikkeling van uw kalveren bevordert en gemakkelijk te beheren is.

Naar productpagina