Kippenhok met vrije uitloop en een kudde blije kippen
Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Diervriendelijke oplossingen voor de pluimveehouderij

Lubratec - voor een optimaal klimaat in de kippenstal en gezonde dieren

Uw kippen en hanen vinden in pluimveestallen, die zijn uitgerust met onze Lubratec-oplossingen voor ventilatie en klimaatregeling zowel licht als weer- en windbescherming, optimale omstandigheden voor een gezonde ontwikkeling. Zijwandventilatie en textiele poorten en fronten worden individueel aan uw wensen aangepast. Ze laten voldoende lucht de stal binnen en houden ongewenste roofdieren op afstand.

Onze lichtnok zorgt voor voldoende daglicht in de stal. Moderne LED-stallampen bieden ondersteuning op donkere dagen. Grote plafondventilatoren zorgen voor een aangenaam fris briesje voor uw kippen. Lubratec-producten zijn jarenlang beproefd en getest en zijn bestand tegen de hoge eisen van dagelijks gebruik in de stal bij weer en wind. Ontdek onze verscheidenheid aan producten in de pluimveesector!

Ventilatiesystemen in de pluimveestal: omloopventilatie, heframen, buislucht en meer

Natuurlijke en actieve ventilatie

Frisse lucht in de stal met zijwandventilatie, ventilatoren en buisventilatie

Een moderne pluimveestal, of het nu gaat om leghennen, kippen of kalkoenen, moet worden voorzien van veel licht en frisse lucht. Een slecht stalklimaat heeft een nadelig effect op de gezondheid en het welzijn van uw dieren. Onze Lubratec ventilatiesystemen, heframen en spansystemen voor weer- en windbescherming zijn gemaakt van robuust, uv-stabiel textiel dat speciaal is ontwikkeld en vervaardigd voor de hoge eisen van de landbouw.
Door het optimale samenspel van de Lubratec producten worden de luchtcirculatie, luchttemperatuur en vochtigheid in de stal geoptimaliseerd en worden stof en schadelijke gassen beter afgevoerd. 


Producten

Natuurlijke ventilatie

Actieve ventilatie

Naar details

Pluimveestalverlichting: Lichtnok, LED-verlichting voor kippenwelzijn

Natuurlijke en actieve verlichting

Lichtnok en moderne LED stalverlichting voor meer licht in de pluimveestal

Licht staat voor leven en bevordert activiteit en vitaliteit. Adequate zorg is ook belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van leghennen en kippen. Met onze Lubratec lichtnok met ventilatiefunctie kunt u het vrij beschikbare daglicht bijzonder efficiënt gebruiken. Om ook in de donkere maanden van het jaar optimaal te worden verzorgd, kunt u de juiste actieve verlichting aanvullen met onze energiezuinige LED-stallampen en de actieve fasen verlengen.


Producten

Natuurlijke verlichting

Actieve verlichting

Naar details

Textiele poorten en fronten voor stalefficiëntie en bescherming

Poorten & Fronten

Lichtgewicht poorten voor een efficiënt beheer van uw stal

Kent u onze lichtgewicht sectionaaldeuren, rolpoorten, rolgordijnen en fronten van textiel al? Ze zijn bijzonder geschikt voor grote openingen en stellen u in staat uw bedrijf te beheren met grotere apparaten of machines. Textiele poorten en fronten zijn niet alleen geschikt voor uw pluimveestal, maar ook voor uw magazijn of machineloodsen. Naast hun functie als weer- en windbescherming, beschermen ze tegen ongewenste indringers en kunnen ze tegelijkertijd actief worden geïntegreerd in uw ventilatieconcept.


Producten

Poorten

Fronten

Naar details

Optimale bodemomstandigheden dankzij Lubratec scheidingslaag in de pluimveehouderij

Scheidingslaag

Ideale bodemomstandigheden

De Lubratec scheidingslaag zorgt voor ideale bodemomstandigheden in de pluimveehouderij. Bij buitenrennen zorgt het voor een betere verdeling van de kippen en voorkomt het overbemesting van gebieden zonder begroeiing.

 

Naar productpagina