Ontdek de wereld
van Lubratec®

Icon EnvelopeFacebook iconIcon LinkedInIcon Youtube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Diervriendelijke bedrijfsvoering is een
uitdaging - Lubratec is de oplossing

Het merk Lubratec biedt u eersteklas oplossingen voor het diervriendelijk houden van vee en fokdieren. Met onze Lubratec producten op het gebied van weer- en windbescherming, poorten en fronten, lichtnokken, buisventilatie, grote ventilatoren, stalverlichting, mobiele boxen en weidetenten bevordert u het welzijn en de gezondheid van uw dieren en ondersteunt u soortspecifiek gedrag. Aerogene infecties hebben nauwelijks een kans.

De duurzame, robuuste en hoogwaardige oplossingen zijn ideaal voor nieuwbouw en renovatie van koestallen (rundveestallen, melkveestallen, kalverboxen, stierenboxen etc.), varkensstallen, pluimveestallen, paardenstallen en maneges maar ook voor installaties buiten en machine- en opslagloodsen. Onze concepten zijn ontworpen voor economisch en effectief bedrijfsbeheer.

Bevorderen van dierenwelzijn

Verhogen van
de diergezondheid

Creëren van een
gezond stalklimaat

Ondersteunen van
soortspecifiek gedrag

Vereenvoudigen
van het bedrijfsbeheer

Melkvee- en rundveehouderij

Moderne stallen voor gezonde melkkoeien, runderen, kalveren en stieren

Op een modern melkveebedrijf en veehouderij zijn stalventilatie en stalverlichting essentieel voor dierenwelzijn en gezondheid. Ontdek hoe Lubratec-oplossingen op het gebied van actieve en natuurlijke ventilatie en verlichting een aantoonbaar positief effect hebben op de diergezondheid.

 

Naar details

Varkenshouderij

Lichte en luchtige stallen voor gezonde zeugen, biggen en vleesvarkens

In de moderne varkenshouderij komen verschillende eisen samen. Met Lubratec producten heeft u een positieve invloed op comfortfactoren zoals stalventilatie, stalverlichting en stalbeheer en draagt ​​u zo bij aan het verbeteren van de biologische mechanismen van uw dieren.

 

Naar details

Pluimveehouderij

Toonaangevende pluimveestallen en buitenverblijven voor gezonde kippen en hanen

Voldoende ventilatie en licht in de pluimveestal hebben een positief effect op de gezondheid van uw dieren. Creëer niet alleen een gezond stalklimaat, maar ontdek ook hoe Lubratec het soortspecifieke gedrag in de vrije uitloop ondersteunt.

 

Detail page

Paardenhouderij

Professionele oplossingen voor paardenstallen, maneges, longeerhallen en paddocks

Op het gebied van het houden van paarden bieden wij u oplossingen voor het diervriendelijk houden van paarden met tegelijkertijd een efficiënt bedrijfsmanagement. Hier vindt u passende oplossingen voor de ventilatie, verlichting en beheer van uw manege, rijhal, longeerbak of rijplaats en paddock.

 

Naar details

Biogas en mest

Systeemoplossingen voor biogas en mest

Wij bieden u oplossingen op het gebied van vloeibare mest en vloeibare opslag die voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van geur en uitstoot. Daarnaast bevat het segment mogelijkheden voor het bergen van kwelwater, afvalwater, bluswater, hemelwater en leidingwater.

 

Naar details

Diervriendelijke veehouderij om
het dierenwelzijn te vergroten

Lubratec - complete oplossingen

Met Lubratec verbetert u ventilatie, verlichting en vereenvoudigt u het beheer van uw boerderij.
Met onze ventilatiesystemen draagt ​​u actief bij aan de diergezondheid door schadelijke gassen en stof te verwijderen en hittestress te vermijden. Met de poorten en fronten kunt u het bedrijfsbeheer efficiënter maken en de gebouwen gemakkelijk beheren en het energieverbruik verminderen. Verlichtingssystemen verhogen de vitaliteit, activiteit en voeropname van uw dieren.

HUESKER
De "know how" achter de Lubratec-oplossingen

HUESKER is een bedrijf met meer dan 160 jaar geschiedenis dat al vele jaren innovaties voor de landbouw produceert. Wij bieden een breed scala aan oplossingen op het gebied van dierenwelzijn, landbouwtechniek, biogas en vloeibare mest en kuilvoerafdekking. Hier ziet u onze belangrijkste diensten die uw werk gemakkelijker maken. Laat ons weten hoe u wilt samenwerken en wissel ervaringen uit met onze gespecialiseerde medewerkers.

Samen ontwikkelen we
het feel-good pakket
voor uw dieren en u.