Icon Envelope Facebook icon Icon LinkedIn Icon Youtube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Diervriendelijke oplossingen voor de varkenshouderij

Lubratec voor een gezond klimaat in de stal

Gezonde varkens, of het nu zeugen, biggen of beren zijn, houden van frisse lucht en veel licht in de stal. Wij ondersteunen u met onze Lubratec-oplossingen, onze ventilatiesystemen, verlichtingssystemen en textiele poorten en fronten voor optimale omstandigheden in de varkensfokkerij en -houderij.

Onze textiele zijwandventilatie, lichtnokken, buisventilatie, poorten en fronten zijn gemaakt van hoogwaardige en UV-stabiele materialen. Samen met onze grote ventilatoren en led-lampen zorgen ze voor een maximaal gebruik van licht en luchttoevoer met een lange levensduur. Ontdek onze verscheidenheid aan producten en plan uw stalconstructie vanaf het begin met producten van HUESKER voor efficiënt boerderijbeheer en gezonde dieren.

Natuurlijke en actieve ventilatie

Zijwandventilatie, grote ventilatoren en buisventilatie voor de moderne varkensstal

Modern bedrijfsbeheer combineert efficiënt beheer met een optimaal stalklimaat. Onvoldoende ventilatie van de stal en hittestress verminderen het welzijn van de dieren en hebben een negatieve invloed op de diergezondheid. Het optimale samenspel van de Lubratec zijwandventilatie, buisventilatie en HVLS ventilatoren optimaliseert de luchtcirculatie en de luchttemperatuur in de stal. De mix van natuurlijke en actieve ventilatie verbetert de afvoer van stoffen en schadelijke gassen uit de stal, waardoor hittestress wordt vermeden en de luchtvochtigheid wordt verlaagd.


Producten

Natuurlijke ventilatie

Actieve ventilatie

Naar details

Natuurlijke en actieve verlichting

Sterk in het team: lichtnok en LED stalverlichting

Licht is essentieel voor een gezonde ontwikkeling. Diervriendelijke varkenshouderij bestaat naast voldoende frisse lucht uit veel licht. Met onze lichtnok krijg je veel natuurlijk daglicht en zorg je voor langere actieve tijden, verhoogde vitaliteit gecombineerd met verhoogde voeropname. Als er onvoldoende daglicht is, bieden onze energiezuinige LED-stallampen ondersteuning en zorgen zo voor een reductie van korte dagen en schemerfasen en een verminderde afgifte van melatonine. Dankzij de selectie van hoogwaardige materialen voldoen onze producten aan alle eisen waaraan moderne verlichtingssystemen moeten voldoen. Ze hebben een bijzonder lange levensduur bij maximale lichtopbrengst en zijn zuinig dankzij energiebesparing.


Producten

Natuurlijke verlichting

Actieve verlichting

Naar details

Poorten & Fronten

Textiele deuren voor windbescherming en efficiënt beheer

Vereenvoudiging van boerderijbeheer en lage energiekosten zijn doorslaggevende factoren bij de planning en uitrusting van gebouwen. Textiele sectionaaldeuren, rolgordijnen, rolpoorten, vouwpoorten en lichtgewicht fronten maken het beheer van uw stallen, magazijnen en machineloodsen gemakkelijker en bieden voldoende weer- en windbescherming. Dankzij hun grote openingsbreedtes en een hoge mate van maatwerk zijn ze veelzijdig inzetbaar. Textiele poorten en fronten hebben een extra ventilatie-effect ten opzichte van conventionele foliedeuren en zorgen zo voor een beter klimaat in de varkensstal en meer diergezondheid. Niet alleen uw dieren zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar ook uw voer en machines.


Producten

Poorten

Fronten

Naar details

Projectvoorbeelden

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden
Meer informatie
vind u hier