Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Gezond stalklimaat door intelligent netwerken

 

HUESKER Synthetic presenteert een innovatief en slim stalklimaatsysteem voor open stallen, want een goed stalklimaat betekent een hoog dierenwelzijnsniveau. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Voor een blijvend gezond stalklimaat moeten boeren bijna 24 uur per dag alert zijn. Lubratec® Smart is de nieuwe intelligente oplossing voor betrouwbare en stressvrije stalklimaatbeheersing in open stallen.

Het merk Lubratec staat voor diervriendelijk bedrijfsbeheer door een optimaal stalklimaat. Het bestaat uit producten voor ventilatie, verlichting, poorten en fronten. Met Lubratec Smart kunnen alle oplossingen nu volledig automatisch worden aangestuurd en in een netwerk worden aangesloten. De focus van het Lubratec Smart stalklimaatsysteem ligt op de SmartBox en de SmartApp.

De Lubratec SmartBox meet temperatuur, vochtigheid, kooldioxidegehalte, verlichtingssterkte en ammoniakgehalte op klimaatrelevante locaties in de stal. De gemeten waarden worden verwerkt en gevisualiseerd in de Lubratec SmartApp. Op basis van de gegevens geeft de SmartApp specifieke aanbevelingen voor acties om het stalklimaat te verbeteren. Gebeurtenissen en ontwikkelingen kunnen ook in de software worden gedocumenteerd. De SmartApp zal beschikbaar zijn in drie prestatieniveaus. Op het derde niveau wordt het stalklimaat dan automatisch geregeld.

Met de Lubratec SmartApp heeft de boer een compleet overzicht van zijn stalklimaat en de effecten op dierenwelzijn. Het intelligente netwerk van de hardware- en softwarecomponenten ontlast de boer, omdat hij niet langer handmatig voor het klimaat in de stal hoeft te zorgen. Met Lubratec Smart kan hij er zeker van zijn dat zijn stal het best mogelijke klimaat heeft voor het welzijn van zijn dieren.

"Het intelligente netwerk van de Lubratec ventilatie- en verlichtingsproducten ondersteunt de boer in zijn dagelijkse werk op het gebied van dierenwelzijn, maar ook op het gebied van efficiëntie", weet Hubertus Heitmüller, Lubratec Segment Manager bij HUESKER, uit ervaring. Het bedrijf biedt niet alleen alle belangrijke productoplossingen uit één bron, maar ook een uitgebreid servicepakket van productadvies tot complete stalplanning. "Elke Lubratec Smart-installatie begint met een stalklimaatcheck uitgevoerd door onze stalklimaatadviseurs", zegt Heitmüller, die het proces van de introductie van het systeem in de stal beschrijft.

"Lubratec Smart is de perfecte symbiose van dierenwelzijn en efficiënt stalbeheer via Smart Farming", voegt Jörg Eßling, hoofd van de landbouwdivisie van de HUESKER Groep, toe. "Gezonde dieren zijn de basis voor een succesvolle boerderij", is Eßling overtuigd.

 

Alle informatie die u nodig hebt, vindt u op onze website en in de nieuwe Lubratec Smart-brochure.
Beslis zelf hoe u Lubratec Smart wilt ontdekken:

Lubratec Smart Website
 

Lubratec Smart Productbrochure
 

Lubratec Smart Animationfilm
 

Lubratec Smart Real-time film

 

Of maak direct een afspraak voor een stalklimaat check

Maak een afspraak