Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland

Volgende stap van wereldwijde expansie

Na de voltooiing van een omvangrijk wereldwijd investeringsprogramma, dat meerdere nieuwe engineering- en productiefaciliteiten en een uitgebreid verkoopnetwerk omvat, versterkt HUESKER nu zijn managementstructuur.

Na de overname van HUESKER's Amerikaanse dochteronderneming in de VS, keert Sven Schröer terug naar het hoofdkantoor in Duitsland en zal met ingang van 11 juni 2019 toetreden tot de Raad van Bestuur als Managing Director. In zijn nieuwe functie zal de heer Schröer verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde verkoop- en engineeringactiviteiten voor de geokunststoffen van HUESKER.

"De benoeming van Sven in de Raad van Bestuur is de volgende logische stap in onze wereldwijde expansiestrategie, omdat dit ervoor zorgt dat de winnende HUESKER-formules wereldwijd worden toegepast", zegt Dr. F.- Hans Grandin, voorzitter van de Raad van Bestuur.

Met ingang van 1 mei 2019 zal Flávio Teixeira Montez de huidige verantwoordelijkheden van de heer Schröer overnemen als CEO van de Amerikaanse dochteronderneming HUESKER Inc. in Charlotte, NC. Montez was in 1998 mede-oprichter van HUESKER Ltda in São José dos Campos, Brazilië, dat hij in 1998 uitgroeide tot een van de meest succesvolle dochterondernemingen binnen de HUESKER-groep.

André Estêvão Ferreira da Silva, die 20 jaar geleden bij HUESKER in dienst trad en integraal deel uitmaakte van het succes in Brazilië, nam reeds op 1 april 2019 de functie van nieuwe directeur van HUESKER Ltda. van de heer Montez over.

"We zijn erg blij dat we deze sleutelposities intern kunnen invullen met topmanagers, die een bewezen en langdurige staat van dienst hebben", zegt de heer Grandin. De heer Schröer voegt hieraan toe: "Ik kijk er zeer naar uit om mijn nieuwe verantwoordelijkheid op te nemen in deze versterkte constellatie, die de basis zal vormen om de HUESKER-groep naar een hoger niveau te tillen.

 

Illustraties:

(1) Van links: Dr. F.- Hans Grandin en Dhr. Sven Schröer

(2) Van links: Dhr. Flávio Teixeira Montez en Dhr. André Estêvão Ferreira da Silva in Brazilie