Letter icoonFacebook-pictogramLinkedIn pictogramPictogram YouTube
HUESKER Synthetic BV
Kievitsven 108
5249 JK Rosmalen
Nederland
Onze medewerkers vertellen

Hoe we betrokken raken

Onze planeet, ons thuis, staat onder ongekende druk door bevolkingsgroei en klimaatverandering. Het is nu belangrijker dan ooit dat wij mensen verantwoordelijk omgaan met onze planeet en het milieu beschermen. Wij nemen deze verantwoordelijkheid op ons door milieubewust te handelen, ons sociaal te engageren en ons bedrijf op een verantwoordelijke manier te beheren. Onze productoplossingen maken milieuvriendelijk bouwen mogelijk en dienen zowel onze klanten als de maatschappij. Dankzij het efficiënte gebruik van hulpbronnen, investeringen in hernieuwbare energiebronnen en innovaties leveren we een waardevolle bijdrage aan positieve economische ontwikkelingen. We hechten ook veel waarde aan gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers en zijn een betrouwbare partner en goede buur. Zo veranderen we de wereld en leveren we onze bijdrage aan een betere toekomst!

Ecologische duurzaamheid en de bescherming van het milieu zijn stevig geïntegreerd in onze missie. Dankzij onze milieuvriendelijke geobouwmaterialen leveren we een positieve bijdrage aan milieuvriendelijk bouwen. Onze oplossingen zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot, sparen natuurlijke hulpbronnen en er is aanzienlijk minder energie nodig voor productie, transport en installatie in vergelijking met conventionele bouwmethoden. We gebruiken gerecyclede materialen, verminderen en recyclen afval, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en vertrouwen op geavanceerd energiebeheer.
Onze agrarische oplossingen zijn gericht op het welzijn van boerderijdieren. Dankzij slimme verlichting, ventilatie en eenvoudig management wordt het klimaat in de stal merkbaar verbeterd.

Voor ons betekent economische duurzaamheid economisch succesvol zijn op de lange termijn en handelen in overeenstemming met ethische principes. We bereiken dit door efficiënt gebruik te maken van hulpbronnen, te investeren in hernieuwbare energie en duurzame technologieën te ontwikkelen. Bij onze activiteiten vergeten we nooit ons belang als wereldwijd actief bedrijf bij het opbouwen van een stabiele en veerkrachtige economie. Eerlijk ondernemingsbestuur en eerlijke partnerschappen zijn voor ons vanzelfsprekend. We leveren een bijzondere bijdrage aan de maatschappij en de toekomstige economische ontwikkeling dankzij onze innovatieve producten en toepassingstechnologieën - we zijn er erg trots op dat we een pionier en leider zijn op dit gebied.

Gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers zijn een doorslaggevende factor voor het succes van ons bedrijf. We willen echter niet alleen een aantrekkelijke werkgever zijn, maar ook een betrouwbare partner en goede buur. We richten ons op de menselijke nabijheid - dit weerspiegelt ons begrip van sociale verantwoordelijkheid, inclusief het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze medemensen. Sociale rechtvaardigheid is een integraal onderdeel van onze familiegerichte bedrijfscultuur. De bevordering en het welzijn van zowel onze eigen werknemers als de samenleving als geheel is belangrijk voor ons en we richten ons op het ondersteunen van lokale initiatieven op onze locaties wereldwijd.

Onze productoplossingen helpen onze klanten om duurzamer te werken. Elk van hun projecten profiteert van de economische en ecologische voordelen. Al onze duurzaamheidsdoelen gaan hand in hand met de doelen van onze klanten - we handelen samen duurzaam.
Of het nu gaat om de bouw, landbouw of industrie - onze projecten bewijzen dat textieloplossingen aanzienlijke CO2-besparingen mogelijk maken in vergelijking met conventionele bouwmethoden. Wij leveren duurzame oplossingen die ecologische voordelen bieden, kosten verlagen en efficiëntie verhogen.

Microplastics

Hoog veiligheidsniveau dankzij technisch textiel

Als we tegenwoordig over plastic horen, denken we al snel aan microplastics en hun schadelijke effecten op het milieu. Welk risico vormt het gebruik van geosynthetics door het vrijkomen van microplastics? Dat kunnen we je verzekeren: Bij het juiste gebruik van onze geotextielen is er geen chemische en fotochemische afbraak of slijtage. Het risico op de uitstoot van microplastics door ons textiel is daarom zeer laag en kan eenvoudig worden beheerst.

Meer informatie